| sergiu | Date: Wednesday, 2009-12-16, 12:38 PM | Message # 1 |
|
Major general
Group: Administrators
Status: Offline
| # Daca intr-o zi gasesti femeia cu altu si-ti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi !. # Viata e un joc de rahat... dar macar are grafika buna ! # Poimaine se implinesc 2 zile de cand nu mai fumez... asta da vointa ! # Nu beau, nu fumez, nu ma droghez......... un singur defect am - mint de rup ! # NU FURATI ! Parlamentarii nu suporta concurenta. # Eu le stiu pe toate ....da-s maritate ! # Join the dark side .... we have cookiez ! # Am mancat usturoi ... Nu pot vorbii !!! # Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericit.Acum ka am crescut am realizat ca asa este ! # Fetele imi bat in geam.....si n-aud .... am termopan. # Mai bine taci si doar pari prost .... Decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala ! # Invisible to everyone ! .... only loosers can see me. # Prea bun ca sa fiu Light ! # Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii ...altora ! # M-am sculat cu fata la cerceaf asa ca nu ma intoarce ! # Esti o fata de milioane…i-a 50 de mii si du-te ... # INCREDIBIL.. Incearca si tu l ! Da-te de 3 ori cu capul de monitor, Da-ti cu tastatura in gura de 20 de ori, Arunca-te pe geam si inchide ochii ..ca rezultat ai sa vezi persoana iubita ce ti-e harazita sa-ti fie nevasta # Ce par frumos ai ... pacat ca iti iese din nas ! # Ce bine arati ... ai fost bolnava ? # Astazi am aflat ce e Iubirea .... maine afli tu ce-i despartirea ! # De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?! # Caut cu lumanarea… gasesc aproape orice # Eu sunt negru ca piperu ma iubeste tot cartieru.. # Cine nu ma poate inghitii.... sa ma suga ! # E bine sa lasi bautura.. dar nu e bine sa uiti unde ai lasat-o ! # Nu beti apa, pestii fac sex in ea ! # My name is Bond... Vaga Bond # Aici poate fii reclama ta ! # Doctorul mi-a spus ca sunt nebun.... dar vocile din cap cica nu e adevarat # Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital.... # Bate si ti se va deschide... proces penal ! # Salvati energia, dormiti la scoala ! # Vand Pitbull. Mananca orice si ii plac foarte mult kopiii.. # Angajez Clown. Rog seriozitate ! # O femeie trebuie sa faca 70 de lucruri.. 69 si cartofi prajiti ! # Stiti care e partea cea mai nasoala ?Mama prostilor e mereu gravida # Bautura si gagici pentru toti cei de aici ! # Daca vin cu-n sac de nuci .. e de ajuns sa-ti dau la buci? # Doar cu sabia si cu pumnu ... Poti sa ajungi numaru 1! # Ce bine arati .. ai fost bolnava ? # Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger ! # In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sunt mikrobi.. # Te Iubesc si nu vreau sa te pierd… voi lupta sa recastig iubirea noastra pierduta candva… # Mi-am luat de curand BMW X5 si l-am tunat pana l-am fackut ARO ! # Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste decorul unei sincere prietenii numai daca spectacolul a luat sfarsit # Ca tine gasesc si in RECYCLE BIN...Ca mine nu gasesti nici pe GOOGLE # In padurea cu alune aveau casa 2 pitici...Vine Cioaka si le spune daca Elodia e aici..? # Cine se trezeste de dimineata…casca toata ziua. # Cand stapanul nu-i akasa,sar pe geam si intru in kasa. # O sa mori bah putza ascultandu`l pe gutza… # Draga esti de milioane…i-a 50.000 si dute ... # Dansez pe sarma DND # Femeile...sunt ca locurile de parcare : cele bune sunt okupate iar cele libere sunt pentru handicapati. # Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti kapra! Mai stai o data... # Astazi… am aflat ce e Iubirea :X …..MAINE….. afli tu ce-i despartirea. # Dragostea se naste in priviri, kreste pe buze si moare in lacrimi # Nu-s momentan la tastatura, dar dac tipi foarte tare la monitor s`ar putea sa te aud… # Consumul execesiv de fasole dauneaza grav sanatatii ....altora ! # Sunt un rege… am bani, am masina, am casa, dar ce rost au toate astea d # Ai fost alaturi de mine cand m`am imbolnavit… Ai fost alaturi de mine cand mi`au furat hotii portofelul… Ai fost alaturi de mine kand mi`am busit masina… Mai plimbate`te! Imi porti ghinion!!! # Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul… # Sunt singur si sunt sigur ka si tu esti sigura ka nu mai vrei sa fii singura # Viata e ca hartia igienica.....lunga si folositoare # Cand eram mik credeam ca faima si banii ma vor face fericit ..acum ka am crescut .. am realizat ca asa este! # aca nu te am pe tine?
:D www.fonline.ucoz.com :D
|
| |
| |