| sergiu | Date: Wednesday, 2009-12-16, 12:32 PM | Message # 1 |
|
Major general
Group: Administrators
Status: Offline
| # Moartea este o a doua viata ,despre care se stie ca este inevitabila! # Un om trebuie să se învingă pe el însuşi, înainte de a-i învinge pe alţii! # Omul creşte repede, când trebuie să se descurce de unul singur! # Omul poate face ca orice sa se intample doar cu gândul! # Degeaba existi daca nimeni nu stie nimic de tine! # Vopsesc lampile de la T.V …. poate o sa vad color ! # Nu regreta un lucru care candva te`a facut fericit!! # Am citit undeva ca tutunul si alcoolul dauneaza grav sanatatii asa ca m-am lasat de citit... # Stire de ultima ora: Posta Romana a retras de pe piata timbrele cu DINAMO deoarece oamenii nu mai stiu pe ce parte sa scuipe! # Sapca-n cap ... Tigara-n gura ... stau pe NET ma duare-n P*la!! # Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea , dar o poti simti. # Elodia nu e moarta,e pe invisible!Dati-i buzz!! # Sarmale umplute cu Gol de Aer... # Cine se trezeste de dimineata? casca toata ziua # Oglinzile nu pot vorbi…dar ce noroc pe tine ca nu rad… # Iubirea…… ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea ? # Be The Best… Fuck The Rest… Be The One… Not Anyone !
:D www.fonline.ucoz.com :D
|
| |
| |