Friday, 2024-05-10, 11:54 PM Welcome Guest

.

Site menu
Cauta Pe Site
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » ..::Yahoo Messenger::.. » Statusuri » Statusuri hi5
Statusuri hi5
sergiuDate: Wednesday, 2009-12-16, 12:42 PM | Message # 1
Major general
Group: Administrators
Messages: 437
Reputation: 0
Status: Offline
#

De multe ori in viata, omul se poate insela..si de fiecare data se intreaba de ce?! ..raspunsul vine dupa ce va realizat ca , dupa suferinta si lupta cu sine, a devenit mai puternic…a invatat sa discearna ce nu a fost bun intr-o prietenie sau relatie...
#

Condoleante ..iti spun condoleante ca bun venit,fii pregatit..trage o linie si spune pentru ce ai trait…asta e…viata nu iarta, iar tu nu ai de ales…cand iti e scris sa te duci…te duci…si vei ramane doar cel/cea ce a fost…CAPCANELE VIETII SUNT INEVITABILE…CINE STIE POATE DUPA MASSU ASTA..O SA MA CALCE VREO MASINA NEAGRA…
#

DARUIRE DE SINE:SA FII UNA CU CELALALT…SA II VEZI FERICIREA PE CHIP CAND SUNTETI PENTRU EL VOI INSIVA IUBIREA…
#

MARETIA IUBIRII consta in a fi alaturi ,cand celalalt sufera...cand ii arati cat de mult conteaza pentru tine , MAI MULT CA VIATA PROPRIE…nu in trairea propriilor ambitii!
#

Sa poti sa crezi....Cand unii te insala....Sa te ridici....Cand altii te doboara....Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge....Sa razi chiar daca sufletul iti plange....Si cald ramai…..Chiar daca afara ninge…..Aceasta-i arta DE A INVINGE !
#

Dragostea se naste cu un suras ,creste cu un sarut si se termina cu o lacrima..A mea s-a nascut, a crescut si s-a terminat...
#

Nu iti fie teama ,in dragoste se merge la risc. Depinde de noroc! Arata - ti sentimentele cat esti in viata pentru ca dincolo de moarte poate fi prea tarziu…!!
#

A iubi un om inseamna sa-ti exprimi spontan iubirea prin gesturi si zambete ,mangaieri ferme si delicate, imbratisari pline de viata, saruturi, folosind cuvinte simple si sincere. Inseamna sa-l faci sa stie cat de mult il apreciezi pentru ceea ce este.
#

Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ? Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita.


:D www.fonline.ucoz.com :D
 
Forum » ..::Yahoo Messenger::.. » Statusuri » Statusuri hi5
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Statici !!!
Site Facut De Sergiu © 2024 Free web hostinguCoz