| sergiu | Date: Wednesday, 2009-12-16, 12:36 PM | Message # 1 |
|
Major general
Group: Administrators
Status: Offline
| # DND!Servesc o supa cu umbra de pui! # Ma bronzez la lumanare!DND ! # Bizi...imi cos maieul in cot:) # Nu va deranjati sa ma deranjati. # Ultimul care m-a deranjat e inca dat disparut! # DND si DNFD … pentru fanii mei ! # Taci in liniste…! # Dorm ca un ingerash… nu deranjati ca dati de draku! # DND am nevoie de tine ca de o gaura in prezervativ! # Sunt la calculator pentru oricine, in afara de tine. Daca nu-ti raspund te-ai prins ca tu esti, da?! # Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live ! # Don’t abuse the BUZZ.!. # Please try again, NEVER! # Ma balacesk ,DND ca te stropesk! # Va rog sa nu va deranjati sa ma deranjati… e prea mare deranjul sa fiu deranjat! # DND… f*t mushte… bazai?! # Don’t abuse the BUZZ ! # Tara are nevoie de mine asa ca… DND! # DND… Not At My Mouse! # Deranjeaza-ma tu sa vezi cum iti canta dracii live! # DND…mama la calc… nu dati BUZZ ca se sperie! # DND… dau gainile cu ruj ! # Dnd…astazi tin sa-mi imbogatesc lista de ignore…! # DND… tre` sa infing toporul in geam…! # dE’nE’dE - mA cErT cU pIxul ! # dE’nE’dE - mAnAnC…nU sE vEdE cA aM AcOpEriT wEbU cU mUsTaR?!? # dE’nE’fE’De - CiTeSc nIjTe cArTzi dE joC. # M-ai deranjat…. Nu ti-am raspuns… Ai insistat…. Ti-am dat ignore! # Ma f**e o lene sa tastez… # Observati bulina ROSIE ! E ca si cand as fi pe ciclu, te bagi peste mine se lasa cu sange… # Cu ocazia zilei nationale a oamenilor ocupat … marsh in gatu` matii ca am treaba! # Am pile la cimitir….imi reglez moartea… DND sau vrei sa o reglez shi pe-a ta !? # Cautama in vis….. DND ! # DND…. acesta este plecat …. revine cand se intoarce. # DeNeDe ….. drum bun , cale batuta…… cine te prinde in cur sa te f*ta. # Am mancat ceapa….. nu pot vorbi! # DND ma impusc prin spanzurare cu scanul electric DND # Frunza verde / Rug de mur / Deranjezi…. o iei in cur ! # D!N!D , ma dau cu sania in congelator # Hai cu DND`u ca n-am chef de nimeni # DND … in traducere pentru tine DO NOT DISTURB ! # DNFD = DO NOT FUCKIN` DISTURB ME ! # Nu deranja nu am chef de nimeni in caz contrar TE DAU DRACU ! # DND….LASA-NE # DND si gata … fara alte comentarii … # Lasa-ma mai repede in pace, daca nu vrei sa te iau la suturi prin lista mea! DND! # Leave me alone `cause I am away! DND! # N-ai ce face decat sa stai in fata portii castelului meu si sa citesti ca scrie ‘DND’ ? # Lasa-ne … lasa-ne … du-te in treaba ta, ca nu avem timp si chef de un alt loser nesuferit. DND! # Nu ma deranja ca sunt in flacari momentan … si s-ar putea sa explodez curand! # Ai treaba si te retin cumva? # Way nu ma deranjati ca o sa fie ploi de Ignore!!! # Hai DND … ca sa nu zic mai pe romaneste JET! # E meci. Aha joaca dinamo, deci ma puteti deranja. # Ne pare rau pentru inconvenient dar nu ai acces la acest utilizator de messenger ! # Invisible to Everyone ! # Acuma m-am trezit ! Pa, merg sa ma culc.. mai vorbim ! # dnd...manank gandaci. # dnd...mi-am arunkat monitorul in apa. # dnd...culc vaka. # dnd...ma uit la meciul dintre Germani si Nemti...tare meci. # dnd...dorm...ultima persoana care m-a deranjat a fost Elodia. # dnd...molfai tastatura. # dnd...bat kuie in apa. # dnd...gadil un purice. # dnd...dorm ca un ingeras nu ma deranjati ca ati dat de draq. # dnd...fac baie furnicilor in WC. # dnd...n-am chef de barfa. # dnd...ma dau plimb cu barca prin conducta. # dnd...invat gaina sa cante rock. # dnd...sunt la rodeo ! calaresc lakuste !!!fara buzz ca-mi sare lacusta de sub fund. # dnd...prind fluturi cu DAMINGEANA. # dnd...spal tastatura pe dinti. # dnd...trag sa mor. # dnd...scot gaina la plimbare. # dNd...ma bat cu bunica. # dnd...o caut pe Elodia ... BrB cand o gasesc !!! # dnd...vânez sobolani cu arcul. # dnd...sunt alergic la fraieri!!! # dnd...lucrez cu cutitul ... sa scot inima sa o mut in dreapta. # dnd...trag pe nas. # dnd...frek menta. # dnd...cu furculitza pe casa sa vad daca mai fulgera. # dnd...bunica la PC! NU da buzz ca se sperie. # dnd...spal fermoarul pe dinti. # dnd...caut un ac in carul cu fa # dnd...spal priza cu buretele. # dnd...fac manichiura la gaini. # dnd...alerg cu spatele pe gheatza. # dnd...fac lumanarea...daca ma deranjati va ard. # dnd...bunicu la calculator...nu da buzz ca face stop cardiac. # Mi s-a spus ca nu te pricepi la romana dar sa citesti 3 litere cred ca stii...DND !!
:D www.fonline.ucoz.com :D
|
| |
| |